Error

Discussion in 'Suggestions & Questions' started by catlady, Jan 4, 2014.

  1. Not a big deal, but I keep getting an error saying I have to wait at least 3 seconds to preform any action. It can be a status post, a pm, a thread, or a comment. I get it no matter what I do. If this has been posted about already, my apologies, but figured I'd let you guys know.
     
  2. I'm not having that issue but things are taking forever to load for me, might as well post it here instead of another thread.
     
  3. let's see.
     
  4. no problem here.
     
  5. It seems to have stopped. Not sure if anything was changed but :yay:
     
  6. Marked for Solidus' triple post
     
    • Like Like x 1
  7. Solidus? More like Jesudus.
     
  8. One time, I sucked dick for a mcdonalds.

    - Love Gaydus
     
    • Like Like x 1
  9. It is happening again. lol

    Not as often though but yeah.. Not sure what it is. lol
     
  10. I blame the laptop that you keep dropping. :gtfo:
     
    • Like Like x 1
  11. OH HELL NO! :angry:


    ... :okay: :cry:
     
  12. I bet it's all the cat hair in your hard drive.
     
  13. [​IMG]
     
  14. "Woah! Slow down, Maurice!" - Gaston from Beauty & The Beast.
     
    • Like Like x 1
  15. SON UH MAH GUN! :angry:

    [​IMG]
     
  16. oh, that. You are trying to post more than once within 3 seconds. Wait time is 1 second now.
     
  17. No, I posted that after posting like 2 minutes before that. lol It only does it when I go more then like 2 minutes without posting... Oh, the irony. lol
     
  18. Erm... uhhh.... :gtfo: stop making me do stuff
     
  19. :harvey: