Wwe forum crashes

Discussion in 'Suggestions & Questions' started by DarksideTrin, Mar 14, 2012.

  1. Whenever I try to create a topic? Is this happening to anyone else?

    I am here: http://tapatalk.com/map.php?5rxoce
  2. How did you create this? Is it just in specific sections as it's working fine for me.
  3. Just in the wwe one it seems.... Crashing all morning since I signed up

    I am here: http://tapatalk.com/map.php?jbhvwn
  4. Have you tried turning geotagging off? According to this it can help.
  5. Nice post. That's the issue I'm sure of it.

    Tapatalk is a touchy app, it can be great but it can also cause problems. The issue isn't our end, it's theirs unfortunately.
  6. Happened to me once and never happened again ;) :brodus:
  7. never happened to me?
  8. To be honest we're already getting a bit too big for shared hosting but I'm hanging in there.
  9. So far I've turned just about everything off, issue still there... Lame
  10. Are you posting from your phone now?

    Not sure if you're able to screenshot the error you're getting, but since it's not happening for anyone else it must be something your end. If you're on your phone, could you try again (if you can) on a PC or Laptop?
  11. On my phone. And there is nothing to screenshot. It just exits the app entirely
  12. Yeah then it's a problem with your phone. We have a couple users who use tapatalk all the time here and have no problems with it at all.
  13. Well, I don't use tapatalk. I just browse it on full view with avatars and signatures turned off.